• Sommardansskola 2021

  Sommardansskola 28/6 - 2/7

  Sommardansskolan är ett mycket uppskattat event för barn & ungdom som gillar att dansa. Barnen lämnas 8.30-8.45 varje dag och man hämtar barnen 16.00 till senast 16.30.

  8.45 har vi samling varje morgon då vi går igenom dagens schema/aktiviteter. Under 1 vecka dansar barnen/ungdomarna minst 3 lektioner om dagen och däremellan har vi pyssel och lekar med mera. Lunch och mellanmål serveras på dansskolan.

  Vi kommer att dela in oss i tre till fyra grupper beroende på vilken aktivitet vi gör. Max 20 personer i varje grupp.

  Covid-19

  Självklart ser vi till att följa folkhälsomyndigheternas råd och vi är noga med hygien och avstånd. Skulle det bli några ytterligare restriktioner som gör att vi inte kan genomför sommardansskolan kontaktar vi er och återbetalar avgiften.

  Barnen ska vara i våra lokaler under utsatt tid och de får inte gå till exempel till COOP för att handla en glass eller gå ut och leka om vi inte gör en gemensam aktivitet.

  Incheckning och utcheckning är viktigt att man gör varje dag när man kommer och går hem. Om barnen skulle bli sjuka vänligen skicka ett SMS till 070-899 05 96 08.00-08.45 så vi inte behöver fundera varför de inte kommer.

  Vanligtvis avslutar vi veckan med en dansuppvisning för föräldrar och syskon. Denna show kommer vi bara att bara genomföra om det blir en förändring av restriktioner för hur många man får vara i samma studio.

  Anmälningsavgift 1000 kr betalas i samband med anmälan och resterande belopp senast den 30/5. WAD sponsrar medlemmar med 300 kr 

  Vi ser fram mot en dansant rolig vecka

  Med vänlig hälsning, 
  Maria Isaksson 

  Anmälan

  Sommarskola 2021