Det här är Västerås Danscenter

Västerås Danscenter – dansskolan med ett brett utbud av danskurser och danslektioner i dansstilar för alla åldrar! Vare sig du dansar för ditt nöjes skull, för motionen eller om du är tävlingsdansare på elitnivå – Hos Västerås Danscenter finns danskurser för alla.

I våra fräscha, moderna danslokaler kan du ta danslektioner i bland annat barndans, disco- och streetkids, discodans, modern dans, jazzdans, feminine vibe, streetdance och hiphop. Vi erbjuder också flera träningspass som Zumba, Yoga och pilates.

Vår pedagogik

På ett pedagogiskt, lättsamt och roligt sätt lär du tillsammans med våra utbildade danslärare dig att dansa och utveckla din dans på våra danslektioner. Med över 30 års erfarenhet i branschen kan vi garantera dig en
dansundervisning av högsta kvalité med ett roligt upplägg och välutbildade danslärare. Dansa bara för nöjes skull eller sikta mot stjärnorna och gör som eliten, välj Västerås Danscenter.

Varför dans?

Dans är en form av aktivitet/träning som skapar trygghet både fysiskt och psykiskt. Du får utlopp för energi och övar in ett socialt umgänge/beteende. – Vi samarbetar med varandra, hittar uttryck för det konstnärliga eller använder dansen som ren träningsform för att må bra.

En del av Sveriges Dansorganisation

Västerås danscenter är förankrad i SDO – Sveriges Dansorganisation, en organisation för auktoriserade
dansskolor samt för examinerade danspedagoger i Sverige, anslutna till IDO International dance organisation och World Dance & Dance Sport Council. SDL Swedish Dance Leage är Sveriges organisation för tävlingsdans nationellt.

Scroll to Top