DANCEFLIX

När: Söndag den 30 april klockan 11:00, 14:00 och 16:30
Var: Carlforsska Scenen
Pris: 160 kronor för vuxna och 90 kronor för barn 

Vilken föreställning dansar mitt barn i?

Dansskolan har ett stort elevantal så vi kommer dela upp oss på 3 föreställningar.

För att se i vilken föreställning man ska dansa i har vi lagt ut ett gruppschema som du kan ta del av nedan. Vi har skrivit kurskod, lektionsdag, tid och lärare så att man enkelt ska hitta sin grupp. Observera att detta inte är dansordningen utan bara schema över vilka grupper som är med i de olika föreställningarna. På schemat ser ni även när repetition kommer att vara. 

Anmäl dansare till föreställningen

För att vi som danslärare ska kunna planera våra dansnummer och förbereda kläder så behöver vi veta hur många elever som kommer att delta därför ber vi er anmäla er. Vi vill ha er anmälan senast 15/4. Vi har skrivit kurskod, lektionsdag, tid och lärare så att man enkelt ska hitta sin grupp. Observera att detta inte är dansordningen utan bara schema över vilka grupper som är med i de olika föreställningarna. På schemat ser ni även när repetition kommer att vara. 

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Köp biljetter till elevföreställningen

Du köper enkelt dina biljetter till föreställningen här på hemsidan. OBS! Barn som dansar barndans, discokids & streetkids får ha med sig en medföljare som kommer att sitta på främre parkett. Dessa biljetter köps i dansskolans reception och gäller för en förälder till barnet. Övriga biljetter köps här via hemsidan.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Scroll to Top