• TRÄNINGSPASS

  Varmt välkommen att börja träna på Västerås Danscenter! 

  Zumba: Välkomna att prova Zumba® till musik med rytmer som salsa, reggaeton, merengue & cumbia mm. Passet är konditionskrävande, men man lägger det på en nivå så det passar ALLA, ung som gammal, kort som lång! Givetvis är alla våra instruktörer diplomerade Zumbainstruktörer vilket resulterar i god kvalité. 

  Tänk på att ta med en vattenflaska, liten handduk och byt om till bekväma träningskläder och skor.

  Hiphop Workout: På den här klassen får vi lära oss nya lätta koreografier varje vecka med fokus på grooves, glädje och gemenskap! Ingen förkunskap behövs och alla dansar efter sin egen förmåga.

  Stottpilates: En suverän träningsform där du tränar hela kroppen men fokuserar på core och stabilitet. Vi använder oss av funktionell träning med hjälp av redskap som boll , stabrulle och flexband. Vi kommer att träna styrka och flexibilitet från tåspetsarna till huvudknoppen. Du kommer att få en bra kroppskännedom och en fin hållning!

  OBS! boka din kurs 575 kr 7 tillfällen start 24/8

  Hur fungerar det?
  Våra träningspass kräver ingen föranmälan utan det är drop-in. Antingen kan du köpa 10-kort eller 20-kort i receptionen och nyttja under året eller köpa enskilda pass. 

  • Enskilda pass zumba, hiphop workout   100 kr
  • Klippkort zumba, hiphop workout  10-kort 850 kr 
  • Klippkort zumba, hiphop workout   20-kort 1600 kr