• Frågor

  Måste man boka en plats?
  Ja vi erbjuder gratis prova på under öppet hus veckan,men du måste reservera en plats.Grupperna kan bli fulltecknade och i möjligaste mån erbjuder vi då en alternativ dag/tid. (gratis gäller ej för 2-5 år barndans samt 5-8 år disco & streetkids där anmälan krävs i förväg mot startavgift)

  Om du bokat din prova på lektion och inte vill gå måste du avboka senast 48 tim efter prova på tillfället annars  erläggs man full terminsavgift. Avbokningen ska ske via mail info@vasterasdanscenter.com 

   

  Varför ingår 2-5 år barndans och 5-8 år disco & streetkids inte i ert erbjudande om att prova gratis?

  Här erbjuder vi Ditt barn plats i en grupp där vi har maximerat antalet deltagare. Ni har två provlektioner innan Ni binder Er för en hel danstermin. Vi har inte möjlighet att ha öppet hus med på prova på lektion för dessa barn. Risken är att det kan komma 60 barn samtidigt. Vi måste i förväg kontrollera antalet i varje grupp.

  Hur skriver man in sig i en dansgrupp?

  Inskrivning sker via vår anmälningsknapp längst ner på startsidan, då kommer ni till sidan för Danskurser & anmälan.

  Kan ni garantera alla plats?

  Om det blir fullt i någon grupp erbjuder vi eleverna en alternativ tid eller köplats.

  Hur betalar man danskursen?

  Betalning sker med det OCR-nummer som skickas till er vid anmälan.

  Behöver man ha en partner på sällskapsdanskurserna?

  Nej du kan komma själv. Det är många som kommer själva från båda könen så det löser sig naturligt.

  Vad skall man ha på sig?

  Bekväma kläder är A & O. Vi har inga krav att det skall vara speciella dansdräkter i olika årsgrupper för barn, barnen hittar snart själva vad de vill ha till sina "danskläder".

  Vilka skor skall jag använda?

  Vi rekommenderar sportsko till disco, funk, hiphop och breakdance kurser. Till salsa och latin behöver man en innesko där klacken är stadig och skinnet mjukt. Till bugg och mogen dans tar man sina "finskor" till att börja med. Senare finns det speciella bugg skor att införskaffa för dem som vill.

  Var ligger dansskolans lokaler?

  Pilgatan 8 ligger snett mot Scandic Hotell och innan VL's buss central om man kommer från centrum, nära Coop Extra. Dansstudio 1, 2, 3 och 4 ligger på entréplan och dansstudio 5 ligger en trappa ner studio 6 ligger på våningsplan 4.

  Vilka busslinjer passerar dansskolan?

  Busslinje 1, 2, 3, 4 och 5.