• Tåget till Yo!Yo! Landia - Lyckolandet

  Länk till PDF-fil med information om 19/11

  Länk till PDF-fil med information om 2/12

  Länk till Information hjälpföräldrar

  Årets föreställningar kommer att äga rum den 19/11 & 2/12 på scenen i Carlforskas konserthus. Eftersom dansskolan har ett sådant stort elevantal kommer vi dela upp oss på två dagar och 5 föreställningar.

  För att se i vilken föreställning man ska dansa i *Se noga på schemat i ovan PDF fil.

  Vi har tydligt skrivit kurskod,dansdag/tid och lärare. Det är inte i den dansordningen som kommer att dansas utan bara fördelat vilken dag och tid som man ska delta i.

  Vi är medvetna om att några dansar flera ggr i veckan och därmed kanske får vara med i olika föreställningar. Vi har i största möjliga mån tagit hänsyn till det men det stora elevantalet gör det omöjligt att ta hänsyn till alla.

  Biljetterna börjar säljas 16/10 i receptionen på dansskolan. De kostar 150 kr för vuxna och 90 kr för barn. Ev. överblivna biljetter säljs 30 min innan föreställningen vid entrén. 

  Vi behöver 1-2 föräldrar som har ansvar för gruppen under föreställningen, vänligen kontakta receptionen om du kan ställa upp. De som är hjälpföräldrar får 1 fribiljett till en valfri föreställning utöver den man är med och jobbar på.

  Dansskolan ombesörjer de flesta gruppernas scenkläder, men några kommer kanske själva få ta med ex svart leggings, jeans el sy en lite detalj på något plagg.

  ALLA ansvar för sina scenkläder och lämnar tillbaka dem till funktionärerna efter föreställningarna.

  ANMÄLAN:

  För att vi som danslärare ska kunna planera våra nummer behöver vi veta hur många elever som kommer att delta därför ber vi er anmäla er via WEBBSIDA www.vasterasdanscenter.com

  Gå in under fliken anmälan på start sidan skrolla ner till dansföreställning- följ noga anvisningar för hur man bokar sitt deltagande. 

  Vi vill ha er anmälan senast den 23/10. Deltagare i föreställning betalar inte entré men medföljande föräldrar och publik. Vi ser fram emot en dansant föreställning.

  Danshälsningar

  Maria Isaksson med personal