Välkommen på Sala Danscenters dansuppvisning.

Vi hälsar er varmt välkomna till vår dansuppvisning den 4 maj klockan 14.30 i Folkets Park, Sala. Detta evenemang är en chans att se våra yngsta stjärnor stråla tillsammans med våra äldre elever och med spännande inslag från dansare från Västerås Danscenter.

Deltagande:

Om du önskar delta som dansare i vår uppvisning, måste du anmäla dig på här nedan. Se till att klicka på din dansdag och gör din anmälan senast den 25 april. Detta hjälper oss att planera evenemanget samt att försäkra att vi har tillräckligt med kläder tillgängliga.

Biljetter:

Biljetter för att vara en del av publiken kan köpas via vår hemsida. Observera att dansare som medverkar i uppvisningen har fri entré. Det kommer inte vara möjligt att köpa biljetter på plats, så se till att förhandsboka dem.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Kläder:

Eleverna har möjlighet att låna kläder från oss, men det kan även krävas att du tar med några basplagg eller dansskor. All nödvändig information gällande klädkrav kommer att delges i förväg.

Kiosk

För att göra din upplevelse ännu trevligare kommer vi att ha en kiosk med kaffe och fika tillgänglig före och efter föreställningen. Du kan njuta av dessa godsaker medan du väntar på att våra talangfulla dansare ska lysa upp scenen.

Samling den 4 maj – 12.45 

Jazz måndagar 18.00

Hiphop måndagar 19.00

Disco/hiphop låg onsdagar 18.00 

Disco mellan/hög onsdagar 18.45 

Endast hjälpförälder följer med

Samling den 4 maj – 13.30 

Barndans 3-4 år måndagar kl.16.30  

Discokids 5-6 år fort måndagar kl.17.15 

Discokids 5-6 år nyb onsdagar kl. 17.15 

1 medföljande förälder.

Hjälpföräldrar

Vi söker 1 förälder till varje grupp ( ej barndans eller  discokids) för att hjälpa till med barnen innan, under och efter föreställningen. Ni får givetvis en fribiljett. Är du intresserad och känner att du passar för uppdraget kontakta mig med ditt barns namn samt dansgrupp och dagfelicia.isaksson@vasterasdanscenter.com

Reptider 

Torsdagen den 2 maj kommer alla grupper att dansa sin sista lektion på Folkets Park Sala. Vi tränar med kläder och får känna på hur det känns att dansa på scenen. Exakt tid för din grupp informeras snarast.

Rulla till toppen