• Maria Isaksson

  Huvudansvarig / Danslärare

  Är huvudansvarig för dansskolans verksamhet. Hon är utbildat i SDO - Sveriges Dansorganisation och innehar danslärarexamen. Maria har representerat Sverige på internationella tävlingar, skandinaviska mästerskap, landskamper m m i latin och moderna danser.

  Maria är mycket pedagogisk och väldigt omtyckt bland sina elever. Hon har ett gediget sätt att jobba med små barn och att kunna locka fram dansglädjen bland dessa. Maria Coachar/ PT-tränar dansskolans tävlingsdansare där hennes motto är att uppmuntran leder till framgång.

  Under sina dryga 30 år som danslärare har hennes elever haft stora framgångar både nationellt och med meriter som Nordiskamästare, Europa mästare och Världsmästare.

  Maria har medverkat som domarpanel i tv programmet Floor Filler och har även medverkat i musikvideos och olika shower.

  Varje år producerar dansskolan med Maria i ledning en elevföreställning som är mycket populär båda bland dansare och föräldrar/publik.

  Maria fungerar även som domare vid nationella och internationella danstävlingar och hon håller utbildningar för SDO i disco dans. Danslärare i Barndans, Discokids, Disco (Nyb/Forts/Tävling/Elit/TTG), Bugg, salsa och ” må bra” pass i Zumba & Core

 • Ellinor Eklund

  Danslärare

  Hon har dansat på Västerås Danscenter sedan 4 års ålder och har under åren skaffat sig en bred utbildning inom barndans, sällskapsdans, disco, funk och jazzdans. Ellinor har gått dansklass på Fryxellska skolan i Västerås och under ungdomsåren assisterat Maria Isaksson på dansskolan i olika ämnen.

  Ellinor har sporttränarexamen i disco och är aktiv domare på våra nationella disco-tävlingar. Ellinor är inriktad på barn och ungdomsverksamheten på dansskolan och har ett mycket naturligt och pedagogiskt sätt att möta sina elever. Efter studenten har Ellinor fortsatt sina studier på Lärarhögskolan för att utbilda sig till lågstadie- lärare. Hon har ett brinnande intresse för tävlingsdansen och coachar våra tävlingselever och följer med på danstävlingar mm. Hon har själv tävlat i disco & bugg och varit med i olika dans- föreställningar på teatern. 

  Danslärare i DiscokidsDisco (Nyb/Forts/Tävling/Elit/TTG), Gruppdisco och Formationsdisco.

 • Jonathan Isaksson

  Danslärare

  Har sedan 6 års ålder dansat på dansskolan. Jonathan har en bred kunskap i dans då han under åren dansat både disco, bugg, street, jazz och latinamerikansk dans.

  Han har tävlat i bugg och latinamerikansk dans och tillhört svenska landslaget i streetdance. Jonathan är flerfaldig svensk mästare i par street.

  Jonathan har gått idrotts-programmet på Wennströmska Gymnasiet och tog studenten våren 2009. Han är utbildat i SDO och innehar sporttränarexamen i streeetdance.

  Jonathan agerar som nationell domare och han jobbar med dans på heltid.

  Han har ett brinnande intresse för musik och är ofta anlitad som DJ både på tävlingar och privata fester & bröllop

  Jonathan är mycket uppskattad och har ett naturligt sätt att möta sina elever och delge dem en pedagogisk och lärorik undervisning. Jonathan håller danskurser i streetdance samt tränar tävlingdansarna i sina tävlingsprogram. 

  Danslärare i StreetkidsStreetdance/hiphop (Nyb/Forts/Tävling/TTG), Just Dance och Bugg.

 • Oscar Åslund

  Danslärare

  Efter att ha tävlingsdansat i flera år och med VM & EM-medaljer i disco i bagaget så har Oscar utbildat sig till yrkesdansare på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm.

  Oscar har steg 3 sporttärnarexamen i disco SDO  och han är ofta anlitad som dommare både internationellt och nationellt.

  Danslärare i MTV CommercialModern dansTeknikDisco  och Gruppdisco.

 • Isabell Eklund

  Danslärare

  Info kommer inom kort

 • Marco Behal

  Danslärare

  Info kommer inom kort.

 • Mario Perez Amigo

  Danslärare

  Info kommer inom kort.

 • Emma Berg

  Danslärare

  Info kommer inom kort.

 • Ebba Pethö

  Danslärare

  Info kommer inom kort.

 • Ansi Coella

  Instruktör

  Är en energisk, inspirerande levnadsglad instruktör som under många år arbetat, undervisat & instruerat i aerocic, zumba, Stott pilates & Power yoga hos olika aktörer i Västerås bla på Feelgood, Wellness Studion, Apalaby & på Klockartorpet. 

  Hon är utbildad av AFFA, SAFE, Zumab-Zin, Stott Pilates & Power Yoga

  Det är med stor glädje som vi nu utökar vår inriktning på hälsa och ”måbra” kurser på dansskolan.

 • Nadja Schmidt

  Instruktör

  Certifierad instruktör i ZUMBA Nadja håller i svettiga härlig pass på vår studio. Hon har en härlig energi på sina lektioner där hon blandar combia ,sasla, merengue & latino-pop på ett lätt och pedagogiskt sätt.

  Nadja är även mycket bokad för olika företagsevent och workshops ute i landet.

  Nadja har representerat Sverige i världs- och europamästerskap samt skandinaviska landskamper m m. tillsammans med sin man Gordan har de tävlat både som amatörer och professionella och är ett av Sveriges främsta latinpar. Båda undervisar i latinamerikansk dans, salsa, merengue och mambo. De fungerar som domare på nationella och internationella danstävlingar. Gordan och Nadja är utbildade sporttränare inom SDO.

 • Melissa Quiñones

  Zumbainstruktör

  Utbildad i Zumba basic steps 1 & 2 utbildning 2012 och har sedan dess jobbat som Zumba instruktör på Worldclass Arena. Utöver det har hon arrangerat större Zumba välgörenhetsevenemang.

  Innan hennes Zumba utbildningar har hon dansat till dem latinska rytmerna hemma då hon ursprungligen är från Colombia och Bolivia där bland annat salsa, cumbia , reggaeton och merengue är vanliga danser och musikstilar.

  Melissa är  en glad tjej som älskar att dansa och sprida positiv energi på mina klasser!

 • Veronica Salas

  Danslärare

  Veronica jobbar med vår årliga föreställning. Hon skriver manus samt regisserar storyn och huvudrollerna.

 • Benny Isaksson

  Västerås danscenter´s egen vaktmästare  

  Fixar och trixar vid våra tävlingsarrangemang och föreställningar.

  Grillmästare och korvförsäljare.

  Han ställer alltid upp och är flitig på att skoja och uppmuntra våra dansare och övrig personal – en frisk fläkt på dansskolan.